18 april.

Goodmorgon!

Jag har extrema skuldkänslor att jag inte skrivit på bloggen.. nej men haha. Jag har inte vart i närheten av en dator, igår i skolan eller efter.

GÅRDAGEN
8.20 So
10.10 Svenska
11.50 Matte
13.10 Simning på idrotten (jag var inte med)
Förövrigt så var jag på hemskt dåligt humör igår. Anledningen tar jag inte upp här, men man kan säga att två av mina lärare fick smaka på min surhet och många av mina klasskompisar. Andra också för den delen, Marre beskrev mig som en rykande tjur när jag gick igenom korridoren, haha.
Efter skolan var jag med Marre och hennes killkompis och vi åkte till Torpa och träffade Daniel. Kvällen blev verkligen inte kul, eftersom att min surighet kom tillbaka av olika anledningar. Marre, Sita och Mikaela hade lyckats få mig glad igen innan sista lektionen, och så var jag jätte glad när vi åkte till badhuset för att pricka av oss. Det höll i sig ända tills strax efter att vi åkte till torpa, haha.. Jaja, det ordnade sig! Sita hoppade på bussen i Huskvarna och följde med mig hem, vi gick direkt till stallet och jag red lite i hagen ovanför stallet, skulle egentligen hopptränat inför söndag, men det ska jag göra idag istället. Sita fick visa sina skillz och mocka två boxar medans jag red ;) Sedan gick vi hem och gjorde hamburgare! Sen skulle vi kolla på film, men båda somnade.. så vi gick och la oss.

 Idag ska jag till stallet, och rida på ridbanan. Sita följer antagligen med som hjälpande hand. ;) Sen ska jag duscha och fixa mig, för att sedan åka hem till Sita så hon kan göra likadant, sen ska vi till Nässjö, =) Så jag kanske inte bloggar så mycket idag, isåfall när jag är hemma eller om jag får låna någon dator i Nässjö. Nu ska jag och Sita äta frukost eller något. Hörs senare! =)



Kommentarer
Postat av: lisa

vad hände igår?

märkte att du var på dåligt humör?

2009-04-18 @ 11:16:14
URL: http://lisalonns.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback